Sprøjtemaling

Sprøjtemaling

Sprøjtemaling af store områder

Hos Hovedstadensmalerenterprise ApS har vi i tidens løb hjulpet et væld af danske industrivirksomheder med diverse opgaver inden for sprøjtemaling. Vi besidder ikke kun stor erfaring inden for sprøjtemaling, men er også i besiddelse af værktøj og store maskiner, som særligt er lavet til større opgaver.

Du kan derfor trygt overlade arbejdet til os, uanset om det drejer sig om små eller store opgaver. Med mange års erfaringen inden for sprøjtemaling samt et fokus på kvalitet og godt håndværk, er vi de rigtige malere til jobbet.

Mange års erfaring og fuld fokus på kvalitet

I løbet af de sidste mange år har vi hjulpet en lang række danske virksomheder med maling af bl.a. store haller og industriområder. Vi besidder derfor den fornødne erfaring, der skal til for at varetage enhver opgave inden for sprøjtemaling og sikre jer gode resultater.

Vi lægger meget stor vægt på kvaliteten af vores håndværk og de endelige resultater. Det gør vi for at kunne tilbyde jer de bedste løsninger, som I kan få glæde af i lang tid frem. Hvis malingen begynder at skalle eller falme efter blot et par måneder ved almindelig brug, så er der tale om dårligt håndværk.

Vores mange års erfaring i faget inden for sprøjtemaling for erhvervslivet betyder, at vi forstår både arbejdet og arbejdsprocessen. Vi har derfor de helt rigtige kort på hånden ved både større såvel som mindre opgaver.

Jeres virksomhed har desuden også mulighed for at få en hjælpende hånd med industrilakering, hvilket vi i tidens løb også har hjulpet en lang række danske virksomheder med. Som relateret ydelse ved nybyg tilbyder vi også hjælp med facademaling.

Vi giver vores varmeste anbefaling.
Henrik Wendt giver altid det mest fordelagtige tilbud

Ring og få et uforpligtende tilbud på sprøjtemaling

Er jeres virksomhed interesseret i at få hjælp til sprøjtemaling, er I naturligvis altid mere end velkomne til at kontakts os pr. telefon for at få udarbejdet et helt gratis og uforpligtende tilbud på sprøjtemaling.

Vi kan tilbyde knivskarpe og særdeles konkurrencedygtige priser både på store såvel som små arbejdsopgaver inden for maling, og vi er derfor med andre ord et rigtig godt kort at have på hånden, når jeres virksomhed skal have professionel hjælp til malerarbejdet i København.

Såfremt du måtte ønske at høre mere om, hvordan vi kan give jer en hjælpende hånd med arbejdet, er du velkommen til at give os et kald på telefon 61 19 20 82 allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Hvorfor vælge os?

  • Alle typer malerarbede

    Vi udfører alle typer af maleropgaver både indendørs og udendørs.

  • Samarbejdspartnere

    Vi opretholder et højt fagligt niveau fordi vi samarbejder med både tømrer, snedker og gulvvirksomheder.

  • Vores referencer

    Vores referenceliste er lang, omfangsrig og viser at vi er kompetente og seriøse.