Opsætning af filt, væv og tapet

Opsætning af filt, væv og tapet

Stor erfaring inden for opsætning af filt, væv og tapet

Vi har igennem mange år varetaget en bred skare af arbejdsopgaver inden for opsætning af væv og tapet. Lige siden virksomhedens spæde start har vi altid lagt vægt på at lave gode kvalitetsløsninger inden for opgavens aftalte rammer. Opsætning af filt, væv og tapet har vi hos Hovedstadensmalerenterprise stor erfaring i. Vi udfører professionel opsætning, således både vægge og loft er klar til at blive malet.

Vi er et malerfirma, der vægter kvaliteten af vores arbejde højt, og du kan derfor altid være sikker på, at vi udfører et godt og solidt stykke arbejde, når du sætter os på opgaven. Igennem tiden har vi varetaget en bred skare af arbejdsopgaver inden for opsætning af filt, væv og tapet for både privatpersoner såvel som virksomheder, der ønsker professionel hjælp fra et erfarent malerfirma i København.

Professionel og kyndig rådgivning

Når der skal opsætning af filt på væg eller loft, kan det i mange tilfælde være en rigtig god idé at rådføre sig med en professionel og erfaren maler, inden arbejdet igangsættes. På den måde vil man kunne være sikker på at få et godt og veludført stykke arbejde lavet med det bedst mulige resultat. Vi står altid klar til at yde kyndig og professionel rådgivning i forbindelse med arbejdet.

Med mange års erfaring i rygsækken i malerfaget, kan du trygt overlade arbejdet til os. Vi gør vores yderste for at sikre dig det bedst mulige resultat.

Vi giver vores varmeste anbefaling.
Henrik Wendt giver altid det mest fordelagtige tilbud

Kontakt os i dag om opsætning af filt, væv og tapet

Ønsker du at få hjælp til opsætning af filt, væv og tapet er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 61 19 20 82.

Vi ser frem til at høre fra dig og udarbejder dig naturligvis gerne et gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til opsætning i København og Sjælland.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Hvorfor vælge os?

  • Alle typer malerarbede

    Vi udfører alle typer af maleropgaver både indendørs og udendørs.

  • Samarbejdspartnere

    Vi opretholder et højt fagligt niveau fordi vi samarbejder med både tømrer, snedker og gulvvirksomheder.

  • Vores referencer

    Vores referenceliste er lang, omfangsrig og viser at vi er kompetente og seriøse.