Maling af træværk

Maling af træværk

Maling af træværk

Hos Hovedstadensmalerenterprise er vi en virksomhed, som besidder stor erfaring i maling af træværk. Igennem de sidste mange år har vi hjulpet en lang række danske privatpersoner samt virksomheder, institutioner og foreninger med maling af træværk, og vi besidder derfor den fornødne erfaring, der skal til for at varetage både store såvel som små opgaver.

Vi tager os gerne af en bred vifte af forskellige typer af arbejdsopgaver inden for maling af træværk – herunder maling af døre, vinduer, udhæng og meget mere.

Mange års erfaring i maling af træværk

Der er i tidens løb rigtig mange danskere, der har valgt at lade os om at udføre maling af træværk i Københavnsområdet. Vi er et godt valg uanset opgavens omfang, da vi lægger stor vægt på at lave et godt og solidt stykke arbejde af højeste kvalitet.

Til enhver opgave vil der altid udelukkende blive gjort brug af gode kvalitetsmaterialer for derved at sikre dig som kunde det bedst mulige resultat.

Udover du med fordel kan gøre brug af os på grund af vort fokus på gode og solide kvalitetsløsninger, er vi desuden også et rigtig godt valg af den simple årsag, at vi altid gerne yder kyndig og professionel rådgivning igennem hele processen, således du ender ud med det bedste resultat i forbindelse med maling af træværk.

Kontakt os nu og hør mere

Ønsker du at få mere at vide om mulighederne for at få en hjælpende hånd med maling af træværk fra Hovedstadensmalerenterprise er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 61 19 20 82.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med professionel maling af træværk i København.

Vi giver vores varmeste anbefaling.
Henrik Wendt giver altid det mest fordelagtige tilbud

Indhent tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Hvorfor vælge os?

  • Alle typer malerarbede

    Vi udfører alle typer af maleropgaver både indendørs og udendørs.

  • Samarbejdspartnere

    Vi opretholder et højt fagligt niveau fordi vi samarbejder med både tømrer, snedker og gulvvirksomheder.

  • Vores referencer

    Vores referenceliste er lang, omfangsrig og viser at vi er kompetente og seriøse.