Facademaling

God rådgivning omkring valg af materialer

Med mange års erfaring inden for malerfaget er vi din professionelle samarbejdspartner, når du skal have hjælp til facademaling.

Ved enhver opgave yder vi altid gerne kyndig rådgivning, således du kan være stensikker på at få et godt og veludført resultat inden for de aftalte rammer – og til aftalt tid.

Maling af facader for erhverv og private

Hos Hovedstadensmalerenterprise har vi i tidens løb hjulpet rigtig mange mennesker med maling af facader. Herunder har vi bl.a. malet en lang række forskellige typer facader, såsom:

 • Facader på private huse
 • Facader i forbindelse med nybyg

Vores målsætning er at opretholde et højt fagligt niveau inden for facademaling både ved store såvel som små opgaver, og vi hjælper privatpersoner, virksomheder, foreninger og institutioner med at male deres facader.

Ved både store såvel som små opgaver inden for facademaling lægger vi stor vægt på altid at sikre kvaliteten af det udførte arbejde. Vi er omhyggelige i vores arbejde og vægter højt, at du som kunde er tilfreds med det endelige resultat. Derfor anvender vi altid udelukkende de bedste materialer når vi udfører maling af facader. Vi tror på godt, klassisk malerhåndværk, og vi anvender typisk linoliemaling, som ikke indeholder unødige kemikalier.

Herudover yder vi desuden altid god og professionel rådgivning, således du er sikker på at få det bedst mulige resultat.

Vi giver vores varmeste anbefaling.
Henrik Wendt giver altid det mest fordelagtige tilbud

Ring i dag og få mere at vide om maling af facader

Er du interesseret i at få en hjælpende hånd med facademaling, kan du med fordel kontakte os i dag for at få udarbejdet et helt uforpligtende tilbud.

Vi udarbejder dig gerne et gratis tilbud på en løsning, der specifikt passer til netop dine ønsker og behov.

Giv os et kald i dag på telefon 61 19 20 82 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med malerarbejdet i København og Sjælland.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Hvorfor vælge os?

 • Alle typer malerarbede

  Vi udfører alle typer af maleropgaver både indendørs og udendørs.

 • Samarbejdspartnere

  Vi opretholder et højt fagligt niveau fordi vi samarbejder med både tømrer, snedker og gulvvirksomheder.

 • Vores referencer

  Vores referenceliste er lang, omfangsrig og viser at vi er kompetente og seriøse.