Gør din bygning sikker med brandmaling af træ

Hos Hovedstadensmalerenterprise har vi stor erfaring i at udføre professionel brandmaling af træ. Når du sætter Hovedstadensmalerenterprise til at hjælpe dig med brandmaling, får du et solidt og veludført stykke arbejde udført af dygtige og toperfarne håndværkere. Vi sætter en ære i altid at udføre det bedst mulige arbejde, vi kan, så du som kunde til enhver tid er tilfreds.

Hos os kan du få en hjælpende hånd med mange typer af opgaver inden for brandmaling. Vi tror på godt, gammeldags og klassisk malerhåndværk, både ved almindelig maling og brandmaling.

Mange opgaver inden for brandmaling af træ udføres

I tidens løb har vi hos Hovedstadensmalerenterprise varetaget en bred skare af opgaver inden for brandmaling af træ. Særligt har vi løst en lang række forskellige maleropgaver for erhvervs- og industrivirksomheder i København.

Ingen opgaver er for små eller store til os. Vi tager os gerne af både store som små opgaver inden for brandmaling og med mange års erfaring i faget samt en god viden omkring både proces såvel som materialer, er vi de helt rette at sætte på opgaven. Vi kan også udføre opgaver inden for brandmaling af  stål.

Veludført arbejde med gode kvalitetsmaterialer

Når du beder os om at hjælpe dig med brandmaling, kan du til enhver tid være sikker på at få lavet et godt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, som går højt op i at sikre, at vores kunder får de absolut bedste resultater i forbindelse med både store såvel som små opgaver. Specielt når det kommer til brandmaling, er det vigtigt, at alting udføres som det bør, så man bedst muligt sikrer bygningen i tilfælde af brand.

Kontakt os og hør mere om brandmaling af træ

Såfremt I som virksomhed ønsker hjælp til at få udført professionel brandmaling af træ, er I altid mere end velkomne til at kontakte os på telefon 61 19 20 82. Vi laver gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud på at hjælpe netop jer med brandmaling i København og Sjælland til en attraktiv og konkurrencedygtig pris.


Galleri