Brandmaling af træ

Brandmaling af træ

Gør din bygning sikker med brandmaling af træ

Hos Hovedstadens Malerenterprise har vi stor erfaring i at udføre professionel brandmaling af træ. Når du sætter Hovedstadensmalerenterprise til at hjælpe dig med brandmaling af træ, får du et solidt og veludført stykke arbejde udført af dygtige og toperfarne håndværkere. Vi sætter en ære i altid at udføre det bedst mulige arbejde, vi kan, så du som kunde til enhver tid er tilfreds.

Hos os kan du få en hjælpende hånd med mange typer af opgaver inden for brandmaling af træ på Sjælland. Vi tror på godt, gammeldags og klassisk malerhåndværk, både ved almindelig maling og brandmaling.

Vi giver vores varmeste anbefaling.
Henrik Wendt giver altid det mest fordelagtige tilbud

Mange opgaver inden for brandmaling af træ udføres

I tidens løb har vi hos Hovedstadens Malerenterprise varetaget en bred skare af opgaver inden for brandmaling af træ. Særligt har vi løst en lang række forskellige maleropgaver for erhvervs- og industrivirksomheder i København og på resten af Sjælland.

Ingen opgaver er for små eller store til os. Vi tager os gerne af både store som små opgaver inden for brandmaling og med mange års erfaring i faget samt en god viden omkring både proces såvel som materialer, er vi de helt rette at sætte på opgaven. Vi kan også udføre opgaver inden for brandmaling af stål.

Vedudført arbejde med gode kvalitetsmaterialer

Når du beder os om at hjælpe dig med brandmaling, kan du til enhver tid være sikker på at få lavet et godt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, som går højt op i at sikre, at vores kunder får de absolut bedste resultater i forbindelse med både store såvel som små opgaver.

Specielt når det kommer til brandmaling, er det vigtigt, at alting udføres som det bør, så man bedst muligt sikrer bygningen i tilfælde af brand.

Indhent tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Hvorfor vælge os?

  • Alle typer malerarbede

    Vi udfører alle typer af maleropgaver både indendørs og udendørs.

  • Samarbejdspartnere

    Vi opretholder et højt fagligt niveau fordi vi samarbejder med både tømrer, snedker og gulvvirksomheder.

  • Vores referencer

    Vores referenceliste er lang, omfangsrig og viser at vi er kompetente og seriøse.