Brandmaling af stål

Brandmaling af stål

Brandmaling af stål med rapport og certifikat

Vi har i tidens løb beskæftiget os meget med brandmaling af stål på Sjælland. Derfor kan du hos Hovedstadens Malerenterprise være sikker på at få et godt og solidt stykke arbejde udført inden for de aftalte rammer – og til den aftalte pris.

Vi er autoriserede inden for brandmaling og bruger de danske og europæiske klassifikationer.

God kvalitet og professionel rådgivning

Vi benytter desuden altid udelukkende de bedste materialer og foretager korrosionsbehandlinger op til C4, inden der brandmales.

Endvidere er vi et godt valg til dig, som ønsker hjælp, fordi vi altid står til rådighed og yder professionel og kyndig rådgivning. Det er vigtigt, at du får skræddersyet den helt rette løsning fra start, så du ender ud med det bedste og mest ønskværdige resultat. I den forbindelse er kyndig rådgivning fra erfarne fagfolk guld værd. Vi står altid parat til at yde professionel rådgivning i forbindelse med enhver tænkelig opgave inden for brug af brandhæmmende maling på stål.

Med andre ord kan du altid være tryg ved at overlade arbejdet til os hos Hovedstadens Malerenterprise.

Husk at vi gerne varetager både store såvel som små arbejdsopgaver inden for brandmaling af stål for erhvervs- og industrivirksomheder rundt omkring Sjælland – f.eks. i Roskilde, Køge, Ringsted m.m.

Få tilbud på brandmaling af stål nu

Hvis du står overfor at skulle have en hjælpende hånd med at få brandmalet dine stålkonstruktioner, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os telefonisk på 61 19 20 82 for at høre mere om, hvordan vi kan give dig en hjælpende hånd. Vi står også klar til at hjælpe med brandmaling af træ, hvis det ønskes.

Vi giver vores varmeste anbefaling.
Henrik Wendt giver altid det mest fordelagtige tilbud

Indhent tilbud

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Hvorfor vælge os?

  • Alle typer malerarbede

    Vi udfører alle typer af maleropgaver både indendørs og udendørs.

  • Samarbejdspartnere

    Vi opretholder et højt fagligt niveau fordi vi samarbejder med både tømrer, snedker og gulvvirksomheder.

  • Vores referencer

    Vores referenceliste er lang, omfangsrig og viser at vi er kompetente og seriøse.